Δεύτερος κύκλος εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 15.5.2024- 20.7.2024

15ο Fintech Talks με τίτλο \

15ο Fintech Talks με τίτλο "Why Google Cloud for Payments

Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 18:00, που φιλοξενεί το Κέντρο Αρχιμήδης και διοργανώνεται από το Greek Fintech Hub.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ και το νέο μεταπτυχιακό στο Fintech ΕΚΠΑ https://fintech.ba.uoa.gr σας καλούν να Εγγραφείτε εδώ https://lnkd.in/dFjS23en για να παρακολουθήσετε, την Πέμπτη 7 Μαρτίου στις 18:00, το 15ο Fintech Talks με τίτλο "Why Google Cloud for Payments", που φιλοξενεί το Κέντρο Αρχιμήδης και διοργανώνεται από το Greek Fintech Hub.

Υποδεχόμαστε τον Stathis Onasoglou, CFA, Field CTO Fintech, Google, για να μας παρουσιάσει συνοπτικά τα βασικά μοντέλα πληρωμών (payment rails, merchant acquirers, issuers), πώς αυτά αλλάζουν και πώς κινείται στρατηγικά η αγορά των πληρωμών υποβοηθούμενη από την τεχνολογία του Cloud. Η συνάντηση διενεργείται στο πλαίσιο των δράσεων του Smart Attica EDIH. Καθώς ο χώρος έχει περιορισμένη χωρητικότητα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

To Greek Fintech Hub είναι μια πρωτοβουλία της National Bank of Greece, μαζί με την Endeavor Greece, το Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon, το Athens University of Economics and Business, το ONASSIS FOU
NDATION και το Hellenic Chamber of Hotels και υποστηρίζεται από την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Crowd Dialog - Leading European Business Transformation.
Archimedes - Center for Innovation & Entrepreneurship of NKUA