Παράταση υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος: έως 31-7-2024

Καλώς ήλθατε στο ΠΜΣ «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία-Fintech»

Καλώς ήλθατε στο ΠΜΣ «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία-Fintech»

Αγαπητή φοιτήτρια, Αγαπητέ φοιτητή,

Σας καλωσορίζουμε στο  Εντατικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία-Fintech».

Η απόφασή σας να παρακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που έχετε πάρει και η επιλογή του σωστού προγράμματος είναι ζωτικής σημασίας για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα «Χρηματοοικονομική Τεχνολογία-Fintech» ακολουθεί υψηλά διεθνή ακαδημαϊκά πρότυπα, χωρίς να χάνει τον πρακτικό επαγγελματικό του προσανατολισμό και ολοκληρώνεται μέσα σε ένα ευέλικτο χρονικό διάστημα ενός έτους. Η ομαδική δουλειά και οι εργασίες που γίνονται στο πρόγραμμα αυτό, είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα ηγετικό στέλεχος στον κόσμο των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

 Το Πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για στελέχη, που φιλοδοξούν να αποκτήσουν όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για μελλοντική επαγγελματική εξέλιξη. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα είναι ικανοί να απασχοληθούν άμεσα στην οικονομία που βασίζεται στα δεδομένα, έχοντας νέες γνώσεις και αποκτώντας βαθιά κατανόηση των αναδυόμενων τεχνολογιών, μεταφέροντας την οικονομική τους εμπειρία στο επόμενο επίπεδο και θα μπορούν να λειτουργούν ως ο κρίκος που λείπει μεταξύ των επιστημόνων υπολογιστών οικονομικής διαχείρισης που θα συμμετέχουν στην ανάπτυξη νέων ψηφιακών χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων και, ως εκ τούτου, σε θέση όχι μόνο να προβλέπουν αλλά και να διαμορφώνουν και να εκμεταλλεύονται τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Θα μπορούν να εργαστούν ως στελέχη σε θέσεις διοίκησης επιχειρήσεων, σε δημόσιους και διεθνείς οργανισμούς του χρηματοοικονομικού αλλά και όχι μόνο τομέα, όπως στον τομέα της τεχνολογίας, της πληροφορικής, σε συμβουλευτικές υπηρεσίες και λοιπές εξειδικευμένες εταιρίες και οργανισμούς.

Στο πρόγραμμα αυτό, έχεις την ευκαιρία να σπουδάσεις με την καθοδήγηση διδασκόντων, οι οποίοι έχουν διαπρέψει στην διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, παγκοσμίως. Θα αποκτήσεις γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών αντικειμένων και θα αναλύσεις εγχώρια και διεθνή θέματα που σχετίζονται με την οικονομία και την ανάπτυξη νέων ψηφιακών χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων.

Χαιρόμαστε που βρίσκεσαι  κοντά μας και θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδρομή που ξεκινάς μαζί μας.